Game Review: Guitar Hero: Smash Hits

Udgivet af Activision og udviklet af Beenox
Musikspil for 1-8 spillere.
Musik fra bla. Lamb of God, Judas Priest, Deep Purple, Incubus, Ozzy Osborne, Pantera, Queens of the Stone Age, Queen, Alice in Chains, Iron Maiden, Lynyrd Skynyrd, Nirvana, Rage against the Machine, Twisted Sister, Anthrax, Extreme, Slayer, Dragon Force og Foo Fighters.

Omsamlingsalbums og Best ofs har været en goto løsning i musikindustrien siden tidernes morgen, hvis man ikke har noget nyt materiale kan man jo altid tjene lidt penge på at udgive ting igen og med den tankegang hvorfor skulle Guitar Hero gå andre veje?

Til Activisions forsvar (yaay…jeg elsker at forsvare folk jeg hader) så får man ca. 15 numre fra Guitar Hero 1 og Guitar Hero: 80’s som ikke er udgivet til denne generation af consoler, plus muligheden for bandplay i numre fra Guitar Hero 2 og 3: Legends of Rock som ellers kun var guitar.
Så hvis man udgav det i en dødperiode hvor man ikke havde andre spil eller til en billigere pris ville det måske være ok, men det er ikke tilfældet, Activision udgiver 6 Hero-spil i år alene og spillet er fuld pris.

7/10
Spil istedet: Guitar Hero: World Tour eller Metallica

Categories: Games