Game Review: Tranformers 2 / FlatOut / Bionic Commando

Transformers: Revenge of the Fallen
Udgivet af Activision og lavet af Luxoflux Corp.
1-16 player 3.persons mech-action

At sige at Transformers 2 er en massiv forbedring af etteren (der var et enormt hamonikasammenstød af elendige controls, et ubrugligt kamera og generelt broken gameplay) vil være en stor misrepresentation af dette spil, da det nu rent faktisk er et sjovt “giant robots vs giant robots”-spil med udemærket grafik og en del god arcadestyle mayhem.
6/10

Flatout: Ultimate Carnage
Udgivet af Empire Interactive og lavet af Bugbear Entertainment
1-8 player racing/destruction derby

Særdeles spilbart destruction derby racerspil (nu når de ikke gider at lave et rigtigt Destruction Derby-spil så må man jo nøjes) med et dusin useriøse minigames, såsom at spille poker, slå smut og score field goals altsammen ved hjælp af en hurtig opbremsning og en racerkører gennem forruden.
7/10

Bionic Commando
Udgivet af Capcom og lavet af GRIN
1-10 player 3.persons shooter/swing-action

Hvis man forestiller sig Spiderman med en kæmpe robotarm, dreads og guns så er man ikke langt fra hovedpersonen Nathan Spencer i Bionic Commando.
Det er også sjovt at svinge sig igennem by og skov samtidigt med man fjerner uvidende vagter på jorden, desværre er det hele lidt for linært (og istedet for usynlige vægge er der vand og radiation som dræber en hvis man rører det) og de utallige loadscreens bliver en pine.
En gulerod til at hjælpe en videre mod enden, er en af de mest sindsyge og fucked up slutninger længe.
7/10

Categories: Games