Game Review: OutRun / Virtua Tennis / Wanted / Terminator

Outrun Online Arcade
Udgivet af Sega og lavet af Sumo Digital
1-6 player arcade racerspil

Speederen bliver stampet i bund og der er skruet fuldt op for nostalagien i denne opdatering af Sega’s arcadeklassiker.
Det fungere ligeså godt som altid, nu er der bare bedre grafik og online multiplayer.
7/10

Virtua Tennis 2009
Udgivet og lavet af Sega
1-4 player arcade tennis

Normalt anmelder jeg ikke et spil før jeg har gennemført det, men i dette tilfælde gør jeg en undtagelse, fordi efter 73 kampe og 73 sejre (uden af medstanderen har fået mere end et par points…så kedeligt er det) er jeg kun rykket 26 pladser op på en rangliste af 100 (100 i amatørrækken og efter det starter det forfra i den professionelle række).
Synd fordi Virtua Tennis 3 var godt og det lagde jeg mange timer i.
6/10

Wanted
Udgivet af Warner Bros og lavet af GRIN
1 player 3.persons shooter

Timur Bekmambetov’s version af Wanted passede perfekt til et spil med al den stiliserede over-the-top action men tilsyneladende har GRIN kun haft et hold praktikanter til at arbejde på hvad der er blevet et meget middelmåddigt spil.
Et af de eneste lyspunkter er at man ligesom i filmen, kan “skrue” kuglerne og derved ramme folk i cover men det bliver også hurtigt ensformigt selv indenfor de kun 5-6 timer som spillet varer.
5/10

Terminator: Salvation
Udgivet af Evolved Games og lavet af GRIN
1-2 player 3.persons shooter

Samme hold af praktikanter hos GRIN (“kendt” fra den tidligere anmeldelse af Wanted) har uden tvivl også arbejdet på denne ubruglige titel.
Spillets 4-5 timers spilletid består af 3 dele: en del uinspireret coverbaseret 3persons shooter hvor man løber fra arena til arena for at møde et par stykker af spillets 5 fjender som man skyder og så er det videre til næste arena, en del loadscreens (der indeholder spillets fedeste feature, et badass endoskeletonkranie) og en del elendige filmsekvenser.
Endnu et spil i bunken af dårlige filmadaptioner.
4/10

Categories: Games