Game Review: Prototype / Silent Hill / Rise of the Argonauts / The Godfather II

Prototype
Udgivet af Activison og lavet af Radical Entertainment
1 player 3.persons openworld superhero-spil

En af årets, indtil nu, helt store skuffelser blev bestemt ikke bedre af det udkom samtidigt med inFamous og Red Faction (begge meget bedre spil) alle byder på “open-world” action, alle med masser af potientiale som Prototype aldrig kommer i nærheden af at leve op til.
Det er simpelthen, i mangel på et bedre ord, broken på næsten alle fronter: kontrollen er noget lal og reagere til tider slet ikke, den fjendlige AI er til grin, grafikken er grim og mudret, kameraet er næsten kun i vejen og mest af alt virker det bare som en HD-version af et sidste generationsspil (nok mest fordi det er det, da dette bare er Hulk: Ultimate Destruction med et nyt skin.)
5/10

Silent Hill: Homecoming
Udgivet af Konami og lavet af Double Helix
1 player survival horror

Den tunge og trykkende stemning der er Silent Hill kryber for første gang frem i lyset til denne generation af consoller i form af Homecoming og selvom det ikke når klassikeren Silent Hill 2: Restless Dreams til sokkeholderne så er det stadig rigtig godt.
Det er skummelt og uhyggeligt igennem den udemærkede historie og de forskellige valg og alternative slutninger giver én en speciel oplevelse.
7/10

Rise of the Argonauts
Udgivet af Codemasters og lavet af Shadows in Darkness
1 player action-rollespil

Jason and the Argonauts-baseret hack & slash/rollespil-hybrid er et friskt forsøg på noget anderledes og for meste lykkes det.
Potientiallet i at tage på eventyr med f.eks. Hercules og Archilles på holdet og alliere sig med de gamle guder dækker for meste over hulerne i historien.
7/10

The Godfather II
Udgivet af EA og lavet af Visceral Games
1- player openworld crime-action

The Godfather II er et ganske habilt “open-world”-spil med et par strejf af RTS (real time strategy) kastet ind, dette giver et anderledes, omend lettere ligegyldig, vinkel på den normale opbygning.
Der er nogle interessante idéer men der er ikke nok variation i missionerne til at det forbliver spændende hele vejen igennem.
Godfather II løsriver sig fra filmenes historie og mere sideløbende (man skal bl.a. stable et attentat mod Fidel Castro på benene.)
6/10

Categories: Games