Film Review: Fast & Furious / 12 Rounds / Ong Bak 2

Fast & Furious
Instrueret af Justin Lin og skrevet af Chris Morgan
Med Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Shea Whigham og Laz Alonso

Efter den ligegyldige toer og den rædselsfulde treer er det originale hold samlet igen og det kan mærkes, Vin Diesels tilstedeværelse gør virkelig en forskel.
Der er fuld fart på hele vejen og så længe man ikke forventer for meget bliver man godt underholdt, det er bare sørgeligt at Michelle Rodriguez ikke er mere med.
6/10
The Fast and The Furious 7/10 2 Fast 2 Furious 3/10 Tokyo Drift 2/10

12 Rounds
Instrueret af Renny Harlin og skrevet af Daniel Kunka
Med John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott, Steve Harris, Brian J. White og Billy Slaughter

Så er endnu engang tid til en WWE-produceret actionfilm (¤ hvem skulle ellers give John Cena et job?) men det er rent faktisk ikke så slemt, det er endt op som et lettere Speed/ Die Hard with a Vengance-inspireret (¤ med inspireret menes der selvfølgelig stjålet) kapløb med tiden og det er det bedste Renny Harlin har lavet i meget lang tid.
5/10

Ong Bak 2
Instrueret af Tony Jaa og skrevet af Panna Rittikrai
Med Tony Jaa, Sorapong Chatree, Sarunyu Wongkrachang og Nirut Sirichanya

Med et meget større budget og ligeledes store forventninger hvilende i hænderne på den instruktørdebuterende Tony Jaa kunne man godt have frygtet det værste fra denne efterfølger (¤ det beviser Hollywood jo gang på gang).
Disse bange anelser bliver dog hurtigt skubbet til side af den flotte og storslåede actionfilm han har fået stablet på benene, det er visuelt godt og stemningsfuldt skruet sammen, men det er kun halvvejs vigtigt for man er jo kommet for at se Tony Jaa “kick some ass” og det gør han så sandlig også.
På nærmest majestætisk vis gør han tribute til martial arts historiens mange forskellige stilarter, viser han mestre dem alle og endnu engang stadfæster sig som tronfølger efter folk som Bruce Lee, Jackie Chan, Donny Yen og Jet Li (¤ hvis han så bare kan bibeholde sit helbred og holde Hollywood for døren.)
9/10
Ong Bak 8/10 Tom Yum Goong 8/10

Categories: Movies