Film Review: Lesbian Vampire Killers / My Bloody Valentine 3D / Drag Me to Hell

Lesbian Vampire Killers
Instrueret af Phil Clayton og skrevet af Paul Hupfield og Stuart Williams
Med Matthew Horne, James Corden, Lucy Gaskell, Susie Amy og MyAnna Buring

Efter den sublime Shaun of the Dead har et stort antal af engelske tv-komikere fulgt i Simon Pegg og Nick Frosts fodspor og forsøgt sig med horror-komedier på det store lærred, selvom ingen har nået Shaun of the Deads høje niveau så har de fleste af dem været sjove og underholdende.
Lesbian Vampire Killers ligger sig komfortabelt i samme liga som Severange og The Cottage. (¤ som også er værd at se)
Humoren er kreativ og ofte rigtig morsom (især hvis man har en høj tolerance for dickjokes.)
7/10 (6)

My Bloody Valentine
Instrueret af Patrick Lussier og skrevet af Todd Farmer og Zane Smith
Med Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsy Rue og Joy de la Paz

My Bloody Valentine er den perfekte definition på det forventede affald efter 3D-films genopstandelse og forsøger alene at slæbe denne gimmick tilbage i den grav der er lavet af film som Jaws 3D og Amityville 3D dengang tilbage i 80erne.
My Bloody Valentine er ”teen-slasher” når det er mest klichéfyldt og idéforladt, nu bare med tilføjet ting kastet mod skærmen, så med andre ord nøjagtig som en b-gyser fra 80erne og det er ikke nostalgi på den gode måde.
3/10 (3)

Drag Me To Hell
Instrueret af Sam Raimi og skrevet af Sam og Ivan Raimi
Med Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, David Paymer og Dileep Rao

Efter at have ødelagt Spiderman med det dansende emo-lort der var Spiderman 3 vender Sam Raimi tilbage til sine horror-rødder med dette udmærkede forsøg på at lave en ny Evil Dead.
Drag Me to Hell beviser at Sam Raimi og broder Ivan ikke har mistet deres sindssyge over-the-top humor og kærlighed for klam gore (¤ som desværre for det meste er lavet på computer i stedet for den fortrukne praktiske metode, om det er spørgsmål om ratingsystemet ved jeg ikke, men i min bog respektere jeg hårdværket lagt i praktiske makeup effekter mere end noget sat sammen på en computer og ofte ser det også bedre ud.)
Sidst men ikke mindst så er der ingen Bruce Campbell (¤ buuhh!!) og selvom Justin Long gør et godt job med at fylde de sko, så er han ingen Ash.
7/10 (7)

Categories: Movies