Nights of Horror: The Cooldown Period

marmaduke

furry_vengeancePå denne højhellige søndag, bliver der ingen The Week That Was som der plejer, da jeg jo har skrevet om filmene løbende. Efter den hårde uge bestående af hovedsagligt elendige horrorfilm, følte jeg at der skulle lidt forandring til. Derfor valgte jeg to af de film der var længst muligt væk fra gysergenren som overhovedet muligt. Kvaliteten forblev dog den samme. Første “lyspunkt” var filmatiseringen af tegneserien om den enorme grand danois Marmaduke. En afskyelig møgkøter af en børnefilm. Til trods for et godt cast af skuespillere og stemmer inklusiv Owen Wilson, Emma Stone, Kiefer Sutherland, Sam Elliott, Steve Coogan og William H. Macy var Marmaduke en af de mest tænderskærende og traumatiserende oplevelser jeg har haft i lang tid. Eller det var så indtil aftenens anden film, Furry Vengance. Der findes ingen smerte på denne jord, der overgår den som Brendan Fraser forhåbentlig påtvinger sin agent i dette øjeblik. Det skulle da lige være at se filmen igennem. Brendan Fraser er egentlig ikke en dårlig skuespiller og han har lavet flere gode film i hans karriere, men på det seneste virker det som om at hans eneste mål i livet er at komme på alverdens worst of lister.

Puha. En uge, der mest af alt mindede om en meget meget hård straf for en forbrydelse som jeg ikke har begået. Som noget positivt, så hader jeg for en kort stund ikke horrorfilm, bare Hollywood.
Marmaduke 1/10 (3)
Furry Vengeance 0/10 (2)

Categories: Movies