MMX: Worst Director

THE LAST AIRBENDER
Runners up: Walt Becker (Old Dogs), Scott Charles Stewart (Legion), Brian Levant (The Spy Next Door) og Roger Kumble (Furry Vengeance)

Efter man har fået de dårlige skuespillere af banen, så er det blevet tid til at trække nogle mindre talentfulde instruktører gennem sølet. Som bekendt, kan en god instruktør hæve en elendig skuespillers præstation, men en dårlig instruktør kan også trække selv den bedste skuespiller med ned.

Der er ikke meget at sige om Walt Becker, Brian Levant og Roger Kumble. De er alle kendt for at lave elendige familiekomedier og det gjorde de igen i 2010. De fik udleveret ubrugeligt materiale, gjorde intet for at få noget positivt ud af det og hev flere gode skuespillere med ned på vejen. Situationen er en smule anderledes med Scott Charles Stewart. Ikke nok med at han er en dårlig instruktør, men han formåede at gøre engle med guns, dommedag og Dennis Quaid kedelige. En præstation der kun blev stukket af en instruktør i 2010…

Den instruktør er ingen andre end selveste M. Night Shyamalan. Mr. Twist-Ending. Hollywoods engang lysende vidunderbarn. M. Night Shyamalans The Last Airbender er ikke kun en fiasko af episke proportioner og en gigantisk udfordring af kedsomlighed, men det er også en hån og et provokerende misbrug af det kvalitets kildemateriale der ligger som grundlag. Avatar: The Last Airbender er en fantastisk anime-serie og den fortjener så meget mere end dette.

(¤ Side-note: Devil, den Shyamalan-skrevet og producerede horrorfilm, var overraskende god, så det kunne være han bare skulle holde sig til det i fremtiden.)

Categories: Movies