Short Round: Blockbusters of Meh

pirates_of_the_caribbean_on_stranger_tides_ver2_xlgfast_five_ver2hangover_part_ii_ver2paul (1)

Den sidste månedstid har jeg været væk fra rampelyset, og tro mig rampelyset her på gagathemovies.com blænder som tusinde sole, men nu vender jeg for alvor tilbage. Bare fordi at der har været lidt stille på siden, betyder det langt fra at der ikke blevet set en masse film. Derfor bringer jeg hermed en kort recap af de film og spil, som jeg ikke har lyst til at give en fuld anmeldelse.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES 3 Stars
Sommeren blev skudt igang på den kedeligste måde, med premieren på den fjerde og desværre ikke sidsre Pirates of the Caribbean. On Stranger Tides viderefører en serie som måske allerede har to film for mange. Det hele bliver kogt ned til en talentløs og kedelig gentagelse af etteren, uden interessante effekter eller spænding af nogen art og med et forhøjet fokus på Johnny Depps lalleri. Captain Sparrow fungerer udemærket som en kulørt sidekarakter, men han kan ikke bære en hel film. Der er måske 5 minutter sammenlagt, hvor Depp er sjov, men det er bare ikke godt nok til at bygge en film omkring.

FAST FIVE 6 Stars
Jeg vil ikke kalde mig selv, en fan af The Fast & The Furious-serien, men jeg fandt mig underholdt af Vin Diesel og Paul Walkers vilde gaderæs i den første og fjerde film. Den anden og tredje film, 2 Fast 2 Furious og Tokyo Drift, er derimod noget forpulet skrammel. Fast Five er heldigvis i den bedre ende af serien, men det betyder på ingen måde at det er et filmisk mesterværk af nogen art. Det er en 1½ times underholde og adrenalinfyldt actionfilm, der desværre varer 2 timer og 20 minutter. Filmen er så forelsket i sine karakterer, at der bliver proppet uanet mængder af baggrundshistorie og dialog ind overalt. Når der er action, så fungerer det fint, det er bare for langt i mellem. En fremragende tilføjelse, er Dwayne “The Rock” Johnson, som fremstår som et enormt og storsvedende monster, der truer med at stjæle enhver scene han er i.

THE HANGOVER: PART II 5 Stars
Endnu et bevis på Hollywoods dovenskab, The Hangover: Part II er en nærmest identisk gentagelse af den første film, bare iscenesat et andet sted i verdenen. At filmen stadig fik nogle grin ud af mig, er mere skuespillernes skyld end noget andet.

PAUL 6 Stars
Paul samler Simon Pegg og Nick Frost, fra Shaun of the Dead, i et håb om at nå det samme resultat. Det lykkes desværre ikke helt og det er nok mest på grund af manglen på Edgar Wright bag kameraet. Den første halvdel er god, nørdet sjov, men i den anden halvdel er det lige som om at de har glemt jokesne, til fordel for en meget simpel historie. Det er en skam.

SUCKER PUNCH 1 Star
Jo mindre der bliver sagt om Zack Snyders frustrerende, mandschauvinistiske, rodet, idiotiske drengedrøm af en film, jo bedre. Spil i stedet, et hvilket som helst japansk rollespil. Pigerne har lige så lidt tøj på, historien er nok lige så stupid og det er med garanti bedre.

sucker_punch_ver8_xlg

Categories: Movies