The Week That Was: 4011 Popper’s Horrible Smurfs

Horrible Bosses Banner
HORRIBLE BOSSES
6 Stars
En ganske ok komedie, men det ligger konstant i tankerne, at med et cast som inkluderer Jason Bateman, Jason Sudekis, Charlie Day, Kevin Spacey, Colin Farell, Jennifer Aniston og Jamie Foxx burde resultatet være meget bedre.

mr_poppers_penguinsSmurfschloe
MR. POPPER’S PENGUINS
4 Stars

Jim Carrey er tilbage i en børnefilm, der havde været ganske tilforladelig, hvis det ikke var for 2 ting: computeranimerede pingviner og et nærmest sygeligt fokus på deres afføring.

THE SMURFS 2 Stars
Smølfefilmen er, overraskende nok, ikke den værste ting i filmhistorien. Den ligger sig nærmest side om side med den første Chipmuncks film, så der er bestemt ikke tale om nogen god film. Hank Azaria er halvsjov, men det er himmelråbende frustrerende at de erstatter tilfældige ord med “smurf”, det giver ingen smurfing mening!

CHLOE 6 Stars
Erotisk thriller med Julianne Moore, Amanda Seyfried og Liam Neeson. Den klarer den sexy del udemærket, men thrillerdelen er mere kedelig end den er spændende.

Karsten Nielsen

Karsten Nielsen

Creator of gagathemovies.com , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

You may also like...

2 Responses

  1. Kim says:

    Uh Chloe. Jeg var oppe til eksamen i den film. Det var fandme svært at koncentrere sig – Har et svagt punkt for Julianne Moore, så denne film var lidt en lille drøm for mig. Fandt den forresten på blu ray til 30 kr. brugt. Ved ikke om jeg kommer til at se den igen, men man siger ikke nej til et godt tilbud.

  2. Jeg ved godt hvad du mener, har selv en lille svaghed for Julianne Moore eller rødhårede hunkøn generelt (den er måske mere gået over til Emma Stone nu, men i Crazy Stupid Love er de begge med. Yeah)

Leave a Reply