“write awesome title here”

writers-block
Nogle gange kommer en anmeldelse ikke længere end indledningen. Det kan der være mange grunde til, om det så er tidsmangel, mangel på inspiration eller bare ren dovenskab. Her er starten på anmeldelserne af fire film, anmeldelser som aldrig blev til noget og jeg smider dem op på siden, for at se om der er nogen der kan gætte hvilke film der er tale om. For at hjælpe lidt, så er der tale om 2 film fra 2011, 1 fra 2009 og 1 fra 2008. I indledningen til den fjerde film er der fjernet titler og vigtige ord, ellers ville det være for nemt.

Hvis man gætter rigtigt, får man en guldstjerne, bliver VIP på siden hvilket giver adgang til den hemmelige luksuriøse gagathemovies lounge og jeg lover at klappe personen på skulderen og sige at man er dygtig. Der er ingen returret på disse gaver og de kan ikke trækkes fra i skat.

Film nummer 1 & 2
Inden jeg begynder at snakke om disse to film, skal der lyde en public service meddelelse. Hvis ens ADHD betyder, at man som filmseer begynder at kede sig, så snart en film ikke benytter sig af en lynhurtig 2-sekunders MTV klippestil. Hvis man finder det frustrerende og uforståligt, hvis en film forsøger at have mere dybde end det sidste nye voldsorgie fra Michael Bay eller hvis man føler sig tvunget til udbryde “høhø…boobs” hver gang et heldigt bygget hunkøn viser sig på lærredet.

Hvis man falder i en eller flere af ovennævnte kategorier, så er ingen af de to film noget for dig og det ville være rart, hvis du ville holde dig langt væk fra min biografsal. Det er ikke kun for at være en filmsnob, da det ville være i alles bedste interesse, hvis denne type mennesker ville blive hjemme. De ville slippe for skuffelsen, for at kede sig og man kunne spare en masse penge. Samtidig ville jeg være fri for at skulle udholde lallende idioter, som føler sig tvunget til at grine af ting som de ikke kan forstå eller sidder og snakker om deres ligegyldige liv, fordi de keder sig.

Film nummer 3
Der er nogle ting her i livet, som kan får ens pis i kog, i løbet af sekunder. Folk som bevæger sig som zombier gennem gågaden, personer som prædiker deres mening som den eneste rigtige og så er der de mennesker som skriver på nettet. Det er blot en lille håndfuld af de værste ting, men noget af det som er hurtigst til at skubbe mig ud over kanten, er helt unge street kids som ikke har andet at tage sig til end at hænge ud foran en tilfældig butik og så smadre ting. Ja, jeg ved det. Jeg er en mand forud for min tid. Jeg er blevet en gammel og bitter mand, 30 år for tidligt.

Film nummer 4
Det virker måske en anelse counter-productive, at sige at en film er en anden tilføjet et ekstra element, men nogle gange gør det bare ting nemmere. Idéen i at sige at Speed er Die Hard på en bus, Speed 2 er Die Hard på en båd og Under Siege: Dark Territory er Die Hard på et tog, er i bund og grund en ganske dum idé, men det gør lettere at besvare de kedelige spørgsmål om hvad en film er. _____ er en rejse gennem et _____fyldt ______-scenarie afbrudt af møder mellem _______, _______ og generel hård modstand, på vejen mod den frelste by ____. Eller med andre ord, ______ er ______ med vampyrer.

Categories: GaGa Says..., Random