Movie Recap: Just Catching Up

descendantsgirl_with_the_dragon_tattoohugo

THE DESCENDANTS 6 Stars
Jeg er stor fan af Alexander Paynes tidligere film, Sideways og About Schmidt. Jeg er også stor fan af George Clooney. The Descendants var dog noget af en skuffelse. Den er godt spillet, bevares, men det hele er bare jævnt kedeligt.

THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO 6 Stars
Det var også noget af skuffelse at se den amerikanske genindspilning af The Girl with the Dragon Tattoo. Filmen er, efter min mening, David Finchers dårligste og ja, jeg har medregnet Alien 3. En dårlig Fincher film er stadig bedre end de fleste. Skuespillerne giver fine præstationer, men den centrale sag er bare ikke specielt interessant. (Jeg har ikke se den originale film, så jeg ved ikke om den er bedre)

HUGO 7 Stars
Der var også en vis skuffelse efter at jeg så Martin Scorseses Oscar-belønnede Hugo. Jeg ved dog ikke om skuffelsen var med filmen eller at jeg ikke elskede den så meget, som jeg måske burde. Det er en utrolig flot film og et spændende indblik i filmindustriens tidlige år, men filmens “magiske” ungdoms historie fangede mig bare aldrig. Jeg kunne godt lide film, jeg føler bare ikke at det er nok.

carnagemuppets_ver2Apollo 18 poster

CARNAGE 6 Stars
Roman Polanskis firmands forestilling starter godt ud, men bliver lettere hysterisk mod slutningen. De fire skuespillere gør det fremragende, men især Christoph Waltz er en fryd.

THE MUPPETS 7 Stars
The Muppets vender tilbage i topform og det er rigtig sjovt at se alle de gamle kendinge igen, jeg følte dog at det tykke lag af moderne meta-humor ikke altid passede lige godt til The Muppets.

APOLLO 18 6 Stars
Interessant og velfungerende forsøg på en anderledes found footage film, desværre forsvandt min interesse efter at filmen tager en drejning tynget af horror-klichéer.

young-adult-posterJack and Jillbucky_larson_born_to_be_a_star

YOUNG ADULT 7 Stars
Jason Reitman og Diablo Codys anden film, leverer desværre ikke helt den samme charme og humor som, Juno, deres første samarbejde. Men den er godt skrevet og skuespillet er fremragende. Det er også rart, at se Patton Oswalt i en god rolle.

JACK AND JILL 0 Stars
En film med dobbelt dosis Adam Sandler, tilføjet dametøj og Al Pacino, som rapper igennem en Dunk’n Donuts reklame. Det kan vel ikke komme som en overraskelse, at filmen ikke er særlig god. Det er måske mere overraskende, at det ikke er den dårligste Adam Sandler film som jeg har set i denne uge…

BUCKY LARSON: BORN TO BE A STAR 0 Stars
Adam Sandler står som producer på denne helt igennem pinlige og elendige film, der desperat og forgæves forsøger at gøre den talentløse Nick Swardson til en stjerne. Hvad har Christina Ricci (og seeren) gjort for at fortjene dette helvede?

Categories: Movies