The Good, The Bad & The Broken of April

GBB

THE GOOD

DOWNLOADABLE GAMES
Der er ikke udkommet ret mange gode spil på skiver i den sidste måneds tid, men det gør ikke noget når der er flere perler at finde på Microsoft og Sonys netbutikker. Spil som RedLynxs vanedanende Trials Evolution, Phil Fishs geniale platformer Fez, Ubisofts interessante overlevelses-spil I am Alive og Telltales medrivende The Walking Dead, holder en gamer glad i en ellers meget sløv tid.

ZOO
Nej, ikke det danske musikblad, men jeg har ikke været i Zoo siden dengang, hvor Zoo rent faktisk var et musikblad. Det var super hyggeligt med godt selskab, fint vejr og en masse dejlige dyr. Bengal Tiger FTW!

GINA CARANO IN FAST SIX
Efter at jeg var vidne til MMA-fighteren Gina Caranos imponerende filmdebut i Steven Soderberghs Haywire, ville jeg straks se hende i flere actionfilm. Det ser ud til at mit ønske bliver mødt, fordi nu forlyder det at Carano slutter sig til Dwayne “The Rock” Johnson og Vin Diesel i Fast Six, så nu mangler vi bare lige at få fyret pretty boy Paul Walker.

THE BAD

INTERNET COMMENTS
Det kan man skrive hver måned, men det har bare været slemt på det seneste. Folk er idioter og skriver ufatteligt dumme ting, bare fordi de kan være anonyme og får lov. Hvis man begynder at verbalt overfalde en anmelder, bare fordi hun er kvinde og har en anden holdning om en film som man endnu ikke har set, så skal man ikke have lov til at bruge internettet. Jeg ved godt, at jeg bare kan lade være med at læse disse kommentarer, men jeg ville hellere have et filter som sorterede den idioti fra, så jeg behøvede at blive mindet om at den slags folk eksisterer.

DANSK FILM
Endnu en ting som jeg kunne skrive hver måned, men jeg har bare set nogle ret elendige danske film for nylig og den ene danske film som jeg gerne vil se, ID:A, udkommer ikke på Blu-Ray. Hvad fanden er det for noget?! Hvad med at følge med tiderne, dansk filmindustri.

DREAMS
Jeg elsker drømme, fordi de kan være lige så crazy og kreative som de har lyst til. De er ikke låst af virkelighedens rammer. Men at vågne fra en realistisk og lykkelig drøm, bare for at finde ud af at virkeligheden er lige så deprimerende som den plejer at være, er som et regulært spark i kuglerne. Måske er det fordi at jeg husker størstedelen af hvad jeg drømmer, hvilket nok ikke er normalt, men et spark i kuglerne er et spark i kuglerne.

THE BROKEN

DEEP BLACK [XBLA] (CHECKPOINTS)
Deep Black: Episode 1
er en ganske tilforladelig 3rd person sci-fi shooter, lavet af et lille studie uden et stort budget, men spillets checkpoints er horrible. Hvis man gang på gang skal spille de samme 20-30 minutters gameplay og filmsekvenser igennem, så holder jeg hurtigt op med at forsvare jeres lortespil.

Categories: GaGa Says...