GaGa’s Movie Pitch: Max Payne

Max Payne Gaga Pitch

Jeg sidder midt i forberedelserne af en fuld anmeldelse af Rockstars Max Payne .Der skal lige spilles noget mere multiplayer, før jeg kan give min endelig dom, men for dem som ikke kan vente kan jeg fortælle at det er ganske fremragende. Undervejs faldt det mig ind, at hvis Hollywood insisterer på at filmatisere alting, så kunne jeg lige så godt lege med. Derfor starter jeg denne artikel-serie, der bliver ikke taget højde for om filmen kan sælge eller om rollevalgene passer ind i et budget. Det er blot hvad jeg finder passende og ville give et resultat, som jeg ville ønske at se.

Premiere John Carter LABryan Cranston bald

BRYAN CRANSTON as MAX PAYNE
Udover at Bryan Cranston looks the part, så er han også en fremragende skuespiller. Han er bedst kendt for sin rolle som Walter White i tv-serien Breaking Bad og som Malcolms far i Malcolm in the Middle, men han har også givet gode præstationer i film som John Carter, Lincoln Lawyer og ikke mindst Drive. Han kunne give rollen som Max Payne ekstra dybde og det ville være cool, at se ham som the leading man i en stor Hollywood-film.

Amber Heard

AMBER HEARD as FABIANA
Amber Heard er gået hen og blevet det nye årtusindes screamqueen med film som Drive Angry, Zombieland, All the Boys Love Mandy Lane og en masse knapt så gode horrorfilm. Rollen som Fabiana kræver ikke meget mere en skrigeri, men det er hun jo som sagt også god til.

Rockmond Dunbar

ROCKMOND DUNBAR as RAUL PASSOS
Rockmond Dunbar er måske ikke helt perfekt pladseret i raceskabet til rollen som Raul Passos, men jeg er da ligeglad fordi jeg er ikke Hollywood producer og jeg tror han ville passe godt i rollen. Han er mest kendt fra supporting roller i tv-serier såsom Terriers og Prison Break.

Michael Kenneth Williams

MICHAEL KENNETH WILLIAMS as SERRANO
Michael Kenneth Williams brændte for første gang igennem tv-skærmene i rollen som Omar Little i The Wire og han var også særdeles god i Boardwalk Empire. Han kunne give noget fandenivoldsk charme i den lille, men vigtige rolle som slumkongen Serrano.

Robert Sean Leonard

ROBERT SEAN LEONARD as VICTOR DE SILVA
Den venlige politimand og familiefar, Victor de Silva, som hjælper Max passer perfekt til Robert Sean Leonard, fordi det er jo næsten den samme rolle som han spiller i House. Han er selvfølgelig også kendt fra film som Dead Poets Society og The Last Days of Disco.

Ray Liotta

RAY LIOTTA as VICTOR BRANCO
Det er måske lidt for nemt, at give rollen som magtfuld og slesk italiensk mobster, but if the shoe fits…

viral factorstool pigeonfire of consience

DIRECTED by DANTE LAM
Dante Lam er en af nyere instruktøre på det asiatiske actionmarked. Han laver stilfulde og energiske actionscener, men historiefortælling er ikke ligefrem hans styrke, det gør dog ingenting i det at han selvfølgelig ikke skal skrive filmen. Han ville med garanti heller ikke være nærig med slowmotionen.

Karsten Nielsen

Karsten Nielsen

Creator of gagathemovies.com , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

You may also like...

5 Responses

 1. Simon says:

  Hvad hedder de 3 film?

 2. De 3 Dante Lam film? Det er The Viral Factor, The Stool Pigeon og Fire of Conscience (det står hvis man kører henover med musen).

  Kunne du ellers lide valgene?

 3. Jeg er blevet gjort opmærksom på, at hvis man skal holde fast i racer (du ved holde raceskabet rent) så er Amaury Nolasco fra Prison Break, et godt valg til Passos. Tak til Razz.
  Amaury Nolasco

 4. Simon says:

  Ah. Var på iPhone, så er det ikke nemt at lave en mouse-over :)
  Først synes jeg måske Bryan er lidt for fimset i kropsbygning og kæbeparti til en Max Payne, men tanken vokser lige så stille på mig :)

  Amaury Nolasco har jo allerede haft sin chance i en Max Payne film :)

 5. Cranstons ansigt passer perfekt, der er tidspunkter i spillet hvor jeg er næsten overbevist om at de har lavet Max med ham som model… derudover, så har jeg hørt et eller andet sted, at man kan tilføje kroppen kilo på en forholdsvis simpel måde, men det lyder næsten science fiction agtigt, så jeg ved ikke om jeg tror på det.

Leave a Reply