GaGa The Movies Card Collection: Round 2

Idris Elba Gaga GoldMichael Fassbender Gaga GoldTilda Swinton Gaga Gold

Så er det atter blevet tid til at åbne dørene og byde velkommen til et hold nyt kuld medlemmer af den eksklusive filmklub GaGa Gold. Der er denne gang tale om Idris Elba, Michael Fassbender og Tilda Swinton.

Idris Elba er mest kendt i rollen som Stringer Bell i en af verdens bedste tv-serier, The Wire eller som Luther i den britiske tv-serie af samme navn. Han spillede Rogue i actionfilmen The Losers, Heimdahl i filmatiseringen af Marvels tegneserie Thor og fordrukken præst i Ghost Rider: Spirit of Vengeance, overfor et af de første medlemmer af GaGa gold, nemlig Nicolas Cage. Han har også spillet med i 28 Weeks Later, American Gangster, RocknRolla og ikke mindst, så står han overfor Michael Fassbender i Ridley Scotts storfilm Prometheus.

Man lagde først mærke til Michael Fassbender i Spielbergs Band of Brothers, men derefter har han været umulig at overse. Hans rolle som David var noget af det bedste ved Prometheus og har brændt igennem det store filmlærred med intense roller i Hunger, Shame og som Magneto i X-Men: First Class. Fassbender har desuden medvirket i 300, Eden Lake, Fish Tank, Centurion, Haywire, Dangerous Method og Quentin Tarantinos Inglorious Basterds.

Til sidst har vi den vidunderlige og besynderlige Tilda Swinton. Hun er formentlig mest kendt af den almene filmseer i rollen som englen Gabriel i Constantine eller som The Ice Queen i The Chronicles of Narnia filmene. Derudover laver hun mange mindre og specielle film. Swinton leverede oscarværdige præstationer overfor George Clooney i Michael Clayton og i We Need to Talk about Kevin, hun vandt dog kun den ene. Andre film på Swintons CV er blandt andet I am Love, Julia, Adaptation, Benjamin Button, Thumbsucker og The Beach.

Byd hjerteligt velkommen til de nye medlemmer og jeg vender tilbage med flere på et senere tidspunkt.

Categories: GaGa Gold