Movie Recap: Funny Ha Ha?

wanderlustAmerican_Reunion_Posterthousand_words_ver2

WANDERLUST  6 Stars
Ok komedie fra David Wain (Wet Hot American Summer, Role Models) med Paul Rudd og Jennifer Aniston. Den er ikke noget specielt, men den er udmærket underholdning.

AMERICAN REUNION  2 Stars
Den fjerde American Pie film er perfekt til de folk, som sidder fast i 90’erne. Her er en anden lille gave til den slags mennesker: FUCK YOU! Stort set alle jokes er de samme som de brugte for 13 år siden og de er stadig ikke sjove. Det eneste sjove er faktisk, at tænke over, at den eneste fra det originale cast som har en reel karriere nu, er Seann William Scott kendt som Stifler i serien.

A THOUSAND WORDS 2 Stars
En komedie, der har ligget på hylden i Hollywood i mange år og det er der en god grund til, den er bare ikke sjov på noget tidspunkt. Man skal ikke bygge en film op, hvor hovedpersonen ikke må snakke, med en komiker som Eddie Murphy. Idéen kunne godt bruges, men her er det helt elendigt skrevet.

Karsten Nielsen

Karsten Nielsen

Creator of gagathemovies.com , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

You may also like...

2 Responses

  1. Kim says:

    Argh.. Det går da også pænt godt for Alyson Hannigan. Problemet med de nye Pie film er, at os der fandt dem hysteriske i sin tid er blevet voksne nu, og forventer lidt mere fra vores gamle “helte”

  2. Jeg tænkte på filmkarriere og Hannigan gør sig kun svagt bemærket i How I Met Your Mother.

    Jeg syntes ikke at jeg forventede ret meget og de skuffede alligevel.

Leave a Reply