the-punisher-poster-2.jpg

Poster.010: The Punisher

punisher_war_zonepunisher_ver2the-punisher-original

the-punisher-posterthe-punisher-poster 2Punisher War Zone

Hollywood udgiver den ene superheltefilm efter den anden og næsten uden undtagelse slår de alverdens box-office rekorder igen og igen, men det er ikke alle tegneserie-filmatiseringer som er lige populære. Marvel har nu forsøgt 3 gange, at filmatisere Frank Castles forvandling til The Punisher, men alle gangene uden et synderligt vellykket resultat.

Helt tilbage i 1989 forsøgte de sig med Dolph Lundgren i titelrollen og det var en ubeskrivelig fiasko. Filmen kan højst huskes for Lundgrens sorte hår og den mulige eksistens af en CD-kanon. 15 år senere prøvede man igen, denne gang med Thomas Jane i front og med masser af starpower bag ham, heriblandt John Travolta, Ben Foster, Samantha Mathis, Roy Schneider og Rebecca Romjin. Lige meget hjalp det, da filmen tog 42 minutter til at sætte en simpel historie op og generelt var noget rodet skrammel, med undtagelse af Thomas Jane som gjorde det godt i kranie-trøjen. Der gik endnu nogle år og så prøvede man igen, dog i en noget mere skrabet version og med Ray Stevenson bag våbne. Jeg har længe haft i tankerne at gense Punisher: War Zone, for at finde ud af om der er noget campy goodness at komme efter, men jeg husker filmen som ganske afskyelig.

punisher comic

Det er en skam for, efter min mening, er The Punisher en interessant karakter og man kunne nemt lave en brutal og dyster R-rated actionfilm, hvis der kom de rigtige folk bag. Nu har Thomas Jane så selv prøvet at få lidt gang i sagerne og lavet en lille kortfilm, der ligger en rigtig god stil for døren, så det er bare et spørgsmål om producerne hos Marvel Knights (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) følger med. Man kan så håbe på, at den nye R-rated filmatisering af Judge Dredd tjener penge i biograferne, for det kunne godt øge mulighederne for en ny Punisher film.

Categories: Movie Pitch, Movies, Posters