All Your Christmas… Day 9

All Your Christmas 2

Det var ikke altid med god grund, at jeg rendte så meget i biografen i mine unge dage. Eksempelvis tog jeg stadig til forpremiere på Andrew Niccol’s The Truman Show, selv om at jeg kun kunne få pladser helt ude i siden af den første række, et valg der resulterede i nakkeproblemer flere uger efter. I det mindste var filmen god, hvilket er mere end hvad man kan sige, efter at jeg tog til forpremiere på Stigmata med Patricia Arquette og Gabriel Byrne. Jeg havde fået billetterne gratis af Ekstra Bladet, men jeg fortryder stadig hvert eneste sekund at jeg tilbragte i biografen med den horrible film.

Min mest besynderlige biograf-beslutning må dog stadig være Scary Movie. Jeg hader Scary Movie-serien med hver eneste fiber af min krop, men jeg har alligevel set dem alle i biografen. Selv om det lyder som et slemt spild af tid og intelligens, så er det faktisk ikke det værste, for jeg så den første film i serien hele 3 gange i biografen…

Det er meget muligt, at idéen om at jeg er et intelligent menneske, bare er en forsvarsmekanisme så jeg kan holde min egen idioti ud.

scary movie

Categories: GaGa Says...