All Your Christmas… Day 17

All Your Christmas 4

I dagens julekalender stopper jeg tilbageblikkene for en kort stund, for at snakke lidt nutiden i stedet. Jeg har omtalt min hjemmebiograf mange gange, ofte som den primære grund til at jeg går mindre og mindre i de rigtige biografer. Derfor syntes jeg, at folk skulle have lov til at se hvad jeg dyrker min hobby på for tiden. Vigtigst af alt, er den ydmyge billedfremstiller, i form af Panasonic plasma-tv i den passende 50 tommers størrelse. Derefter kommer der selvfølgelig både Playstation 3, Xbox 360, Laserdisc-afspiller og moviebox. Ellers har jeg stablet dvd’er, blu-rays og laserdisc op som der nu var plads. Der var engang flere, men jeg har ryddet lidt op i det for nylig. På væggene er der også kommet lidt film-halløj med plakater, postkort og lignende. Ja, jeg ved det godt, jeg er en nørd, men det kan vel ikke komme som nogen overraskelse.

Jeg beklager billedkvaliteten, det gik lidt hurtigt.

IMG_0594IMG_0599

IMG_0596IMG_0598IMG_0592

IMG_0593

Categories: GaGa Says...