All Your Christmas… Day 20

All Your Christmas 10

Jeg blev ikke helt færdig med at snakke om de gode gamle ninja skildpadder igår, for jeg havde også Teenage Mutant Ninja Turtles til den originale Nintendo maskine. Det var et fantastisk spil med varieret gameplay og fremragende grafik for sin tid. Det var også djævelsk svært og de fleste som påstår at have gennemført det, lyver sikkert. Der var specielt ét sted som har været skyld i mange kastede controllere og sure børn. Henmod slutningen af en bane kæmpede man sig vej gennem kloakerne, tævede badguys hele vejen og forsøgte at holde sig ude af det beskidte vand. Lige inden man endelig kom til banens slutning, var der et lille hul i gulvet og uden tøven hoppede man, i troen om at dette var ingenting, men pludselig ramte man banens loft, røg i vandet og måtte starten banen forfra. Man skulle nu prøve igen… og igen… og igen. Det sidste hop virkede fuldstændigt umuligt eller det var lige indtil jeg, i arrigskab, ved et uheld glemte at hoppe og mod al forventning, stod jeg på den anden side af hullet. Så man kunne altså hele tiden bare gå over hullet i gulvet?!? Hvad fanden er det for noget, hvordan skulle man dog gætte det?!?!

Also, Donatello FTW!

Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_NEStmntnesTurtles nes

Categories: GaGa Says...