2012: Worst Director

Worst Director 2012

Runners-Up: Tom Brady (Bucky Larson: Born to be a Star), Lasse Spang Olsen (Den Sidste Rejse), John Gulager (Piranha 3D) og Brett Ratner (Tower Heist)

Ifølge min, godtaget til tider noget kortsigtede, hukommelse er det første gang i GaGa The Movies’ historie, at en instruktør har haft to film blandt årets ti dårligste. Det er selvfølgelig sket før med skuespillere, folk som Adam Sandler og Steven Seagal laver trods alt flere film end den gennemsnitlige instruktør. De fleste spreder deres film ud, så det stakkels publikum kan nå at komme sig over den sidste katastrofe inden der kommer en ny. Jeg går udfra at Paul W.S. Anderson ikke satte ud i et forsøg på at dominere Bottom 10 listen, men det er der hvor hans talentløshed har ledt ham hen. Hans genfortolkning af The Three Musketeers var forfærdelig, men det femte kapitel af Resident Evil-serien var horribel på et helt andet niveau. Der er så mange ting galt med Resident Evil: Retribution og det er muligt, at det ikke er hans skyld det hele, men i det at han har været styrmand på serien hele vejen, så er det ham der må tage ansvaret for at ødelægge en franchise som kunne have været så meget bedre. Skam dig, Paul W.S. Anderson og kan du så ikke godt holde op med at lave film?

Den sidste ting sker desværre ikke, for et sjette kapitel er allerede blevet annonceret, så vi kommer nok til at møde Anderson igen og formentlig også på denne side af kvalitet.

Categories: Movies