2012: Best Actor & Best Supporting Actress

Best Actor 2012

Runners-Up: Gary Oldman (Tinker Tailor Soldier Spy), Liam Neeson (The Grey), Michael Fassbender (Shame) og Michael Shannon (Take Shelter)

Best Supporting Actress 2012

Runners-Up: Amy Adams (Trouble with the Curve), Jessica Chastain (Take Shelter), Emily Blunt (Looper) og Juno Temple (Killer Joe)

Skuespillernes altafgørende charme og kemi på det store lærred, kan ikke overvurderes, men det kan være svært at beskrive blot med ord. I fremtiden kan The Artist bruges som afløser for de manglende ord. Ikke nok med at Jean Dujardin og Bérénice Bejo er uimodståeligt charmerende og karismatiske, deres kemi brænder simpelthen igennem lærredet og det gør de helt uden replikker. Selve idéen at lave en sort-hvid stumfilm til nutidens publikum, virker som en uoverkommelig udfordring, men med de to i front er det intet mindre end filmmagi af den bedste skuffe.

Jeg holder stadig på, at hvis man ikke smiler når Dujardin smiler, så er man død indeni…

Categories: Movies