karsten nielsen

GaGa’s New Groove

GAGA NIELSEN

Så er jeg endelig blevet færdig med forårsrengørringen, selv om det greb lidt om sig. Til at starte med, var det kun meningen med en overfladepolering, men jeg endte med at rende rundt med støvsugeren helt nede i kælderen. Der er blevet støvet af i hjørnerne, blevet udskiftet ødelagte ledninger og så har påklædt GaGa i fine nye klæder.

Jeg har forsøgt at holde sidens design stilrent uden at virke overvældende, mens man samtidig kom tilbage til sidens rødder, det hele startede med de samme 3 farver som klæder siden nu. Sort, rød, hvid og ikke så mange dikkedarer, men vigtigst af alt, så dækker designet hele hjemmesiden og ikke kun forsiden. Alt passer nu sammen og designet skinner igennem over det hele (det skal dog siges, at jeg har ingen intentioner om at gå tilbage og rette i ældre posts for at få dem up to date, de fortsætter med at fremstå som da jeg skrev dem).

Alien banner

Jeg vil skynde mig og indrømme at listerne over alle de film som jeg har set, ikke er blevet opdateret de sidste 18-20 måneder, mest af alt fordi jeg er doven og jeg fokuserede på at få content på forsiden, men de er alle up-to-date nu. Alle film er kommet på og de linker nu direkte til eventuelle anmeldelse, hvilket de selvfølgelig burde gøre fra starten, men bedre sent end aldrig. Bare for sjov skyld kan man starte her og her. Mens man kigger på listerne og muligvis finder karakterer som man er uenig i, så er man velkommen til at foreslå disse titler til fremtidige afsnit af Destroy My Memories og Revisit of the Damned, jeg forbeholder selvfølgelig retten til at sige at karaktereren er rigtig og det er dig der tager fejl.

Best of the Year listerne er ligeledes blevet opdateret og linket, Top 10 listerne har fået deres egen bannere, Good Cage / Bad Cage er blevet en reel liste og Just Retire, Please har sit helt eget Uwe Boll billede.

De to info-sider, om siden og om gaga, er blevet opdateret så teksten rent faktisk passer til siden, de gamle havde ikke været rettet siden Stalin. Info-siderne indeholder nu reel information om mig og min side, hvilket på en eller anden måde virker meget logisk.

Nu når redesignet endelig er færdigt og folk forhåbentligt kan lide det, så kan jeg komme tilbage til at skrive rigtigt content til siden, men man ved aldrig, jeg er blot en mand, en mand med koncentrationsproblemer.

Categories: GaGa Says...