assault_on_wall_street.jpg

Poster Post Posted: Photoshop Future

pacific_rim_ver5pacific_rim_ver6

I want this now! Jeg har ikke meget mere at sige om det.

star_trek_into_darkness_ver2enders_game

Jeg ser frem til den kommende Star Trek film, men det der er altså bare ikke en Star Trek plakat. På samme måde ser jeg også frem til filmatiseringen af Ender’s Game, men plakaten er mest af alt et mash-up af Tron og orange/teal klichéen.

world_war_zwolverine_ver4

Jeg er træt af zombier og har ikke store forhåbninger for World War Z, men jeg kan godt lide det grafiske udtryk af den nye plakat. Den nye Wolverine plakat giver ikke en god indikation af om den kommende film bliver som X-Men Origins eller det bliver en god film, vi må nervøst vente videre.

now_you_see_meassault_on_wall_street

Plakaten til Now You See Me går direkte videre til finalen for elendige photoshoppede plakater. Sidst og ABSOLUT også mindst, så får vi endelig Uwe Bolls svar på Occupy Wall Street debatten. Thanks, mit liv er nu komplet.

Categories: News, Posters