carrie.jpg

Trailer Park: Formula 1, Blood & Guns

trailer park april

Jeg ser ikke mange trailers og derfor har denne feature længe været fraværende her på siden, men jeg faldt lige over en håndfuld som jeg ville dele og knytte en kommentar til.

Den første fulde trailer til genindspilningen af Carrie er online. Den originale film behøvede, som de fleste andre ikke en remake, men i det mindste er der masser af talent i denne update og det ser da heller ikke helt slemt ud.  Kimberly Pierce (Boys Don’t Cry) instruerer og Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo) indtager hovedrollen. Rollelisten tæller også Julianne Moore, Judy Greer, Gabriella Wilde og Portia Doubleday. Traileren er en stor spoiler, men i det at remaken virker rimelig tro til originalen og Stephen Kings bog, så kan det ikke komme som den store overraskelse.

Drive-teamet, Nicolas Winding Refn og Ryan Gosling, genforenes i Only God Forgives og ud fra traileren, kan man allerede begynde at glæde sig nu. Stemningen, de flotte billeder og den brutale vold kan man måske genkende fra Drive, men Only God Forgives ser noget mere mystisk ud.

Ron Howard’s Rush er den sande historie om kampen mellem Niki Lauda og James Hunt i 70’ernes Formula 1 verden. Det ser ganske godt og spændende ud, men jeg må indrømme at jeg er en smule nervøs, da Ron Howards film (Willow, Cocoon, Backdraft, EdTV, Ransom, Beautiful Mind, Apollo 13, Cinderella Man, The Missing, The DaVinci Code, Frost/Nixon og The Dilemma) har været meget svingende i kvalitet. Filmens rolleliste inkluderer Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Natalie Dormer og Daniel Brühl.

2 Guns ligner en standart actionfilm og det er det måske også, den er trods alt instrueret af Baltasar Kormákur (Contraband), men traileren får den bare til at se så goddamn crazy ud og jeg giver alt med Denzel Washington en chance. Udover Denzel, så tæller rollelisten også Mark Wahlberg, Paula Patton, James Marsden, Bill Paxton, Robert John Burke, Fred Ward og Edward James Olmos.

Så får vi “endelig” den “episke” afslutning på “trilogien” om drukturen der gik galt i The Hangover: Part III. Jeg grinte da af del 2, men havde ikke rigtig lyst til at se mere, det problem løser man dog hurtigt ved at tilføje John Goodman.

Alt er ikke en dans på roser i trailerparken, fordi jeg har også fundet en stensikker kandidat til årets dårligste film i form af Grown Ups 2. Den første var elendig, men dette ser endnu værre ud. Er der ikke én som kan få Salma Hayek og Maria Bello ud af denne sekt for dårlig humor? Hvad har de dog gjort for at ende her?

Categories: News, Trailers