red_wing.jpg

Poster Post Posted: Coldblooded

Poster Post Posted

red_two_ver3red_two_ver4

red_two_ver6red_two_ver8

RED var da en ganske fornøjelig actionfilm, men jeg ved ikke om man nødvendigvis har brug for en efterfølger. Det er også muligt, at jeg har misforstået hele idéen med en sequel, da det jeg er mest interesseret i er tilføjelsen af Byung-Hun Lee (A Bittersweet Life, I Saw the Devil og The Good, The Bad, The Weird).

vhs_twoiron_man_three_ver12

Cool plakat til opfølgeren på horroranthologien VHS og en unik IMAX version af Iron Man 3 plakaten.

prince_avalancheblack_rock_ver2

Spøjs plakat til David Gordon Greens kommende komedie Prince Avalanche med Paul Rudd og Emile Hirsch. En ny stilren plakat til Black Rock med Lake Bell og Kate Bosworth, vildleder et øjeblik fra det faktum at man aldrig har hørt om filmen før og det højst sansynligt bare er en ligegyldig direkte-til-dvd thriller.

snowpiercer_ver2snowpiercer_ver3

snowpiercer_ver8snowpiercer_ver10

Bong Joon-Ho’s post-apokalyptiske Snowpiercer fortsætter sin blanding mellem det kolde, det grå og …the just plain weird, seriøst man kan slet ikke genkende Tilda Swinton på den sidste plakat.

heatripd

Så har vi 2 plakat inspireret af andre. The Heat ligner ikke blot en 90’er actionfilm, men den minder mig enormt om Whoopi Goldbergs Theodore Rex og så må man selv tolke om det betyder, at jeg syntes at Melissa McCarthy er en stor fed dinosaur eller om jeg ikke kan lide Sandra Bullocks morgenhår. R.I.P.D. med Jeff Bridges og Ryan Reynolds ligner til forveksling en Men in Black reboot, men det er bare med døde væsner i stedet for rumvæsner, så det er jo slet ikke det samme.

red_wing

Vi slutter af med en af de værste plakater nogensinde, Red Wing med Bill Paxton og Luke Perry. Hvad fanden sker der? Hvilken pr-mand har sagt god for denne kampagne og hvem tænker, efter første syn af plakaten, at den skal de fan’me se?

Categories: News, Posters