man_of_tai_chi_ver6.jpg

Poster Post Posted: Confused Much?

Poster Post Posted

man_of_tai_chi_ver6man_of_tai_chi_ver5

Keanu Reeves’ kampfilm, Man of Tai Chi, har tilsyneladende ansat designeren bag X-Men: First Class og Street Fighter: The Legend of Chun Li plakaterne, men heldigvis er han da blevet en smule bedre siden da… en smule.

runner_runnerrunner_runner_ver3

Runner Runner kan ikke bestemme sig, om det er en poleret Danielle Steele thriller eller en direkte-til-dvd actionfilm som burde have Cuba Gooding Jr. i hovedrollen, men en ting er dog sikker, filmen ser ikke specielt interessant ud.

familykilling_season

Luc Besson vender tilbage fra pensionen med komedien The Family med Robert DeNiro og Michelle Pfeiffer, fordi velfungerende humor er jo det som franskmanden er kendt for. DeNiro har også hovedrollen i Killing Season sammen med John Travolta, som enten har fået en hjelm på eller har været nede ved plastikkirurgen for at få det nyeste indenfor plastik-skæg.

paranoiaphantom_ver2

Harrison Ford, Gary Oldman, Amber Heard og Liam Hemsworth har været igennem photoshop-maskinen for at få så intetsigende ansigtsudtryk som muligt. Sydkoreanerne er gode til så mange ting, men photoshop er bestemt ikke en af dem, hvis man skal gå ud fra plakaten til ubådsfilmen Phantom.

escape_planmaniac_ver8

Stallone og Schwarzenegger forsøger stadig at slippe for alderdomshjemmet, denne gang i The Tomb. Filmen har fået en ansigtsløftning og en ny titel, Escape Plan, men hvis jeg skal være helt ærlig så ligner og lyder det enormt som en budget dvd-film smidt på det store lærred, bare fordi. Det faktum hjælpes ikke når man finder Vinnie Jones og 50 Cent på rollelisten. Genindspilningen af Maniac med Elijah Wood har fået en ny plakat og den forsøger åbentlyst at bringe tankerne hen på Drive.

percy_jackson_sea_of_monsterspercy_jackson_sea_of_monsters_ver4

Percy Jackson and the Sea of Monsters forsøger også at fremstå som noget andet, hvilket måske er meget godt da den første film var bras, men mon ikke efterfølgeren er mere af det samme, lige meget hvad plakaterne påstår.

Categories: News, Posters