Clear-History-Poster.jpg

Words: Clear History

Clear History PosterLarry David er en af de sjovste personer på TV, han er trods alt manden bag serierne Seinfeld og Curb Your Enthusiasm, så HBOs idé om sætte ham til at skrive og spille hovedrollen i en fuld længde komedie på deres kanal, burde være et pletskud. At de samtidig har samlet en imponerende liste skuespillere omkring ham, gør kun gevinsten endnu større. Rollelisten inkluderer folk som Michael Keaton, Jon Hamm, Amy Ryan, Bill Hader, Liev Schreiber, Kate Hudson, Eva Mendes, J.B. Smoove, Danny McBride og Philip Baker Hall. At de så oven i hatten giver instruktørstolen til Greg Mottola (Superbad, Daytrippers, Adventureland) burde garantere komisk succes… men hvad er problemet så?

Simpelt, filmen er bare ikke sjov.
Four Stars

Categories: Movies