now_you_see_me.jpg

Words: Now You See Me

now_you_see_me

Jeg sætter pris på et godt trick, en overbevisende illusion eller lidt fortryllende magi. Hvad jeg til gengæld ikke sætter pris på er misbrug, forvirring og den generelle mangel på forståelse for hvad de ord betyder og hvorfor de er forskellige. Now You See Me er en dum film, på alle tænkelige planer. Louis Leterrier (Clash of the Titans, Transporter 2) kan tilsyneladende ikke skrue en sammenhængende historie sammen og han får ikke megen hjælp af forfatterne, som har indleveret et manuskript med flere plothuller end reelle ord. De sektioner af manuskriptet som ikke er dækket af huller, er tilgengæld frustrerende og provokerende forudsigelige. Filmens handler om et hold tryllekunstnere som bruger deres illusioner til at stjæle penge, i fuld Robin Hood stil, eller det er ihvertfald filmens setup. I virkeligheden, lige meget hvor voldsomt filmen påstår de modsatte, så udfører holdet magi ved hjælp af utroværdige computereffekter og det bryder hele filmens koncept. Selv hvis man så bort fra denne altoverskyggende fejl og prøver at lade filmen underholde, så fejler den kolosalt ved at tale ned til sit publikum, i den blinde tro at den er skide clever og så er filmens twist, en af ulidelige slags som ødelægger næsten alt der kommer før det.
Two Stars

Categories: Movies