robocop-1.jpg

Hollywood’s Brilliant Ideas #1746: Robocop Remake (also, irony)


Jeg var en af de, tilsyneladende ganske få, mennesker på internettet som ikke fik et hysterisk anfald, da genindspilningen af Paul Verhoevens mesterværk blev annonceret. Så fandt billeder fra filmsettet vejen ud på internettet og stemningen blev kun endnu værre. Jeg forsøgte at berolige de arrige sind, få folk til at slå koldt vand i blodet og vente til man så færdige effektskud, i stedet for dømme filmen på forhånd. Nu må jeg dog give fortabt, den kommende Robocop remake har fået en trailer og selvom det selvfølgelig stadig er alt for tidligt at udtale sig om filmens kvalitet, så ser det godt nok ikke særligt lovende ud. Hvis jeg var i et værre humor, kunne jeg måske endda gå så langt, at sige det ser helt og aldeles horribelt ud.

Categories: News, Trailers