epic.jpg

Words: Epic

epicStop mig, hvis du har hørt dette før. I… [stop]…okay, nu er du jo bare irriterende, lad mig dog lige sige et par ord først. I skoven findes der mange små væsner, heriblandt et helt folkefærd, der lever i et hemmeligt samfund under træernes blade, et samfund som vi mennesker kender intet til. De kæmper for deres overlevelse, ikke ulig menneskets egen historie, bare med flere store transportfugle og kæmpeinsekter. En dag ender en menneskepige midt i det hele og pludselig er hun en del af krigen for skovens overlevelse… ikke for noget, men så kunne du godt have stoppet mig på et tidpunkt blandt alle de ord, for historien i Epic er bogstavligt talt set utallige gange før og der gøres minimalt forsøg på at adskille den fra mængden. Filmen er ganske flot lavet, de talende snegle er ret sjove og det er da helt igennem tilforladelig underholdning, men det er også intetsigende, sjæleløst og dræbende kliché.

Epic er på ingen måde episk… okay, jeg holder op med at skrive ord, du skulle have stoppet mig for længst, så i teorien er det din egen skyld.Five Stars

Categories: Movies