hangover_part_iii_ver9.jpg

Words: The Hangover Part III

hangover_part_iii_ver9Kunsten at ramme en tone rent, er mindst lige så vigtigt i film som det er i musik. Hvis forsangen synger pivfalsk, er det praktisk talt umuligt for resten af bandet at redde sangen og det samme gør sig gældende for film. The Hangover Part III er en af de mest tonedøve film i meget lang tid.

Den originale Hangover var en forfriskende manisk, sjov og underholdende R-rated komedie. Den blev et overraskende stort hit, så selvfølgelig skulle historien fortsættes, selvom den egentlig var slut. The Hangover II var mere af det samme, bare iscenesat andetsteds og væsenligt mindre sjov. The Hangover Part III forsøger i det mindste noget nyt, men rammer så langt forbi målet, at man sætter spørgsmåltegn ved, om Todd Phillips er klar over hvad der fik originalen til at fungere.

Tonen går grov over spydig til ondsindet indenfor minutter og intet af det er sjovt. Det er humorforladt, smagløst og, som sagt, tonedøvt og ingen mængde John Goodman kan redde det.Three Stars

Categories: Movies