charlie_countryman_ver3.jpg

Poster Post Posted: Keep It Simple

Poster Post Posted

divergentdivergent_ver2

Hollywood forsøger endnu engang (og fejler nærmest med garanti) at finde en ny young-adult serie som kan overtage fra Twilight. Divergent er den næste af slagsen og selv om plakaterne ikke er noget specielt, så er de i det mindste ikke lige så irriterende som den slags film plejer at være.

thor_the_dark_world_ver5thor_the_dark_world_ver4

Marvel er gået i selvsving og udsender en ny Thor plakat næsten hver dag, desværre har stilen efter min mening for længst tabt sin glans.

enemyprisoners_ver9

To forskellige måder at sælge en Jake Gyllenhaal film, en fancy og en kliché. Prisoners er sikkert den bedste film, men den taber på plakatfronten.

inside_llewyn_davis_ver2run_with_me_ricky

I mine øjne, er den klassiske og stilrene plakat til Coen brødrenes Inside Llewyn Davis ganske fantastisk. Jeg har ingen idé om hvad, Run with Me Ricky, er for en film, men plakaten sælger en historie som jeg gerne vil se.

labor_daycharlie_countryman_ver3

Jeg kan godt lide det stemningsudtryk som plakaterne til Labor Day og Charlie Countryman giver, men den sidstenævnte kræver dog at man endnu ikke er træt af Shia LaBeouf.

nebraskabanshee_chapter

Den gennemført simple plakat til Alexander Payne’s Nebraska står i stærk kontrast til den overkompliserede plakat til Banshee Chapter.

diana_ver5window

Den nyeste plakat til Diana refererer sikkert til et eller andet billede som jeg ikke kender, men under alle omstændigheder kan jeg godt lide stilen. Plakaten til The Window er måske lidt for simpel og “on the nose”, jeg får i hvert fald ikke lyst til at se filmen.

last_days_on_marsrobocop (1)

The Last Days on Mars er garanteret en direkte-til-video film, men hvis du skriver Liev Schreiber øverst på plakat, så er jeg solgt. Jeg er til gengæld stadig ikke solgt på den kommende RoboCop remake og plakaten hjælper ikke.

Categories: News, Posters