nymphomaniac_ver10.jpg

Poster Post Posted: Passive / Aggressive

Poster Post Posted

ahi_va_el_diablo carrie_ver6

Passende til tiden, starter vi med et par nye horrorfilm plakater. Først er der den kritikerroste Here Comes the Devil, der får meget ud af den simple stil og så fortsætter Carrie genindspilningen med god markedsføring, jeg kan rigtig godt lide deres plakater.

endless_lovecalifornia_scheming

Både plakaten til Endless Love og California Scheming kunne være til pornofilm, ikke fordi der er noget galt i det.

nonstophours

Så laver Liam Neeson flere film som ikke er Taken, men ligner til forveksling og Paul Walker ser lige så forvirret ud som han plejer, denne gang er det undren over hvorfor der er så meget vand.

raze_ver2blood_ties

Plakaterne til Raze og Blood Ties bringer minder om en svunden tid, hvor Raze nok går mest efter grindhouse trenden, mens Blood Ties er mere gammeldags thriller.

battle_of_the_damnedgirl

Battle of the Damned, med Dolph Lundgren som Max Gatling, ser ud til have samme retro-mentalitet som Far Cry 3: Blood Dragon, desværre tvivler jeg på at filmen er lige så god. Apropos Blood Dragon og Sgt. Rex “Power” Colt, så er der også en ny Michael Biehn film på vej. Tre ting som jeg har lært af plakaten til The Girl: Tia Carrere er stadig i live, Michael Biehn laver åbentbart kun direkte-til-dvd gyserfilm nu og så er pigen fra titlen lavet på computer.

august_osage_county_ver2delivery_man

August: Osage County har en elendig titel, men jeg kan godt lide deres plakat. Vince Vaughn ser ud til at arbejde lige så hårdt som han plejer på plakaten til Delivery Man.

skin_traffikdevils_due

Plakaten til Skin Traffik efterlader mange spørgsmål, så som hvor mange afdankede skuespillere man kan have i én film og hvorfor kan de ikke stave ord? Få plakater ser mere placeholder-agtige ud end den til Devil’s Due, bare se på filmens tagline…

go_for_sisters_ver3oldboy_ver4

Ny, rolig plakat til John Sayles’ Go for Sisters og så har de endelig hyret rigtige reklamefolk til Spike Lee’s kommende genindspilning af Oldboy, det er ikke perfekt, men det er meget bedre end før.

american_hustle_ver2american_hustle_ver5

Christian Bale og Jeremy Renner tager tilbage til 70’erne i David O. Russell’s American Hustle og her er plakaterne til at bevise det.

nymphomaniac_ver10nymphomaniac_ver15

Lars von Trier forsøger allerede at provokere med plakaterne til Nymphomaniac. Alle karaktererne har fået en plakat med deres “o-face” og mange af dem, er billeder som jeg sagtens kunne have undværet.

Categories: News, Posters