godzilla_ver2.jpg

Trailer Park: The Future Wears Eyeliner


Jupiter Ascending The Wachowskis. Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean og Eddie Redmayne

The Wachowskis er tilbage med mere science fiction fyldt underlig make-up og akavede idéer i den nye trailer til Jupiter Ascending. Jeg kan godt lide Channing Tatum og Mila Kunis, science fiction står også højt i min bog og The Wachowskis har vist visuelle evner, men nogen bør tage design-opgaverne fra dem.

 

Godzilla Gareth Edwards. Bryan Cranston, Aaron Johnson, Elizabeth Olsen og David Strathairn

Så det eneste der skal til, før jeg venter spændt på en remake er en talentfuld instruktør, et fremragende cast og en suveræn trailer? Hmm, man skulle tro at Hollywood ville gøre sådan noget oftere.

 

Bad Words Jason Bateman. Jason Bateman, Allison Janney, Katherine Hahn og Philip Baker Hall

Bad Words ligner en blanding af Bad Santa og Akeelah and the Bee, hvilket lyder godt i mine øre og traileren er ganske morsom.

 

Tokarev Paco Cabezas. Nicolas Cage, Rachel Nichols, Peter Stormare og Danny Glover

Nicolas Cage får sin helt egen Taken og selv om traileren ligner en hvilken som helst anden direkte-til-dvd action, så skal den da ses… og den kan da kun være bedre end Taken 2, ikk?

 

Pompeii Paul WS Anderson. Kit Arrington, Emily Browning, Kiefer Sutherland og Jared Harris

Jeg blev helt varm om hjertet, da jeg fandt ud af at Paul WS Anderson ikke fik lov til at lave endnu en Resident Evil film i 2013. Hvad jeg ikke tænkte over var, at han sikkert ville få lov til at lave andre ting og ganske rigtigt, til februar får vi alle muligheden for at se dårligt skuespil, sørgelige kærligheds-historier, lava og anstrengende action i 3D i 300 konkurrenten Pompeii… Jeg tror bare, at jeg begraver mig i computerlavet aske på forhånd.

 

JoBlo Final Cut 2013 – A Cinema Tribute

JoBlo.com har klippet filmåret 2013 ned til dette flotte 6 minutters klipshow som får året til at se noget bedre ud end jeg husker. Selv dårlige film bliver plads til, men det virker også bedre for dem, når de kun får sekunders spilletid. Der er også en håndfuld klip som jeg ikke ved hvad kommer fra og det må jeg undersøge nærmere.

Categories: News, Trailers