witcher

Games of Some Other Year

games of some other year

2013 blev året, hvor jeg gik tilbage til nogle af de spil som jeg havde misset de sidste par år. Mine interessefelter blev udvidet, fik tilføjet nogle nye genrer på favoritlisten og jeg forelskede mig i spil som jeg aldrig havde troet var min kop te. Jeg holder dem ude af top 10 ræset for 2013, for sådan har jeg lavet min spillister lige fra starten og så fik jeg faktisk medlidenhed med nogle af årets helt store titler som ville have umådeligt svært ved at blive på listen, hvis jeg åbnede dørene og løsnede reglerne.

witcher 2 coverdark-souls-cover (1)x-com cover

Spil som FromSoftware’s Dark Souls og CD Project Red’s The Witcher 2 ændrede mit syn på spilverdenen, gav mig blod på tanden for nye anderledes spileventyr og jeg anser dem begge blandt de vigtigste spil fra en nu dødende konsolgeneration. Dragon’s Dogma: Dark Arisen og Dust: An Elysian Tail havde helt friske og unikke idéer om hvordan et moderne action-rollespil skal laves og X-COM: Enemy Unknown bragte mig tilbage til de turbaserede strategier, en genre som jeg troede jeg for længst havde opgivet. Alle fem spil var særdeles fremragende, nogle i højere grad en andre, og jeg kan kun give den varme anbefaling til hver og en.

Categories: Games