dawn_of_the_planet_of_the_apes.jpg

Poster Post Posted: New Stuff from Last Year

draft_daymillion_dollar_arm

To store sportsfilm går op mod hinanden i foråret. Draft Day går Moneyball-vejen og fortæller en historie hovedsagligt udenfor banen, mens Million Dollar Arm går vejen af Invincible og er sikkert lige så sentimental som de fleste Disney-film. På plakaten er begge film uinteressante og ender derfor uafgjort.

three_days_to_killneed_for_speed

3 Days to Kill og Need for Speed har en ting til fælles, plakatdesigneren elsker tydeligvis 90’ernes billige actionfilm og ønsker de vender tilbage.

edge_of_tomorrow_ver4godzilla_ver3

Sci-fi bølgen fortsætter i 2014 og her har vi to fede plakater som bevis.

dawn_of_the_planet_of_the_apesdawn_of_the_planet_of_the_apes_ver4

Dawn of the Planet of the Apes vil også være med på trenden med karakterplakater, selv om det ikke betyder så meget når de fleste aber ligner hinanden (racist?!).

devils_due_ver2radio_silence

Denne uges afsnit af “gode plakater, så disse gyserfilm er sikkert elendige” går til Devil’s Due og Radio Silence.

twelve_oclock_boysneighbors

Jeg har ingen idé om hvad 12 O’Clock Boys er for noget, men anmeldelsen skriver “The Wire with Wheelies” og det tror jeg simpelthen ikke på. Jeg har store forventninger til Neighbors, men plakaten er intet specielt.

how_to_train_your_dragon_twolegends_of_oz_ver2

Så er der også kommet plakater til to kommende animerede film, hvor jeg kun ser frem til den ene og så må man selv gætte hvilken (spoilers: det er ikke den som ser særdeles afskyelig ud).

Categories: News, Posters