worst-director-xiii_thumb.png

XIII: Worst Director

worst director xiii

Runners Up: Andrew Niccol (The Host), Rob Cohen (Alex Cross), Francis Ford Coppolla (Twixt) og Brian De Palma (Passion)

Der var flere store instruktører som skuffede fælt sidste år og en lille håndfuld af dem har da også fået en nominering i denne kategori, men ligegyldigt hvor slemme deres fejltrin var, så var det intet imod Movie 43. Man kan sige mange ting om Movie 43, det er endda nemt at sige at det ikke engang er en film, blot en række af sketches løst sat sammen og man ville have ret, men det er egentlig ligegyldigt. Én ting er dog sikker, ingen af de mange ord man kunne finde på at sige ville være positive, det er noget af det værste, mest talentløse og provokerende idiotiske som jeg nogensinde har set. Alle involveret burde skamme sig!

Categories: Movies