XiiiHughJackman_thumb.png

XIII: Best Actor

Xiii Hugh Jackman

Runners Up: Christoph Waltz (Django Unchained), Matthew McConaughey (Mud), Sam Rockwell (A Single Shot) og Mads Mikkelsen (Jagten)

2013 var et fremragende år for de mandlige hovedrolle og Matthew McConaughey er med helt i front endnu engang, det er imponerende at han har vendt sin karriere så markant og formår at holde den høje kvalitet, han kan dog ikke helt vinde i år. Sam Rockwell brændte igennem i det lidt-sete A Single Shot, Christoph Waltz viser at han passer perfekt til Quentin Tarantinos film og Mads Mikkelsen leverede en gribende præstation i Jagten.

Ingen af dem var dog ikke helt på samme niveau som Hugh Jackman i Prisoners. Jackman leverer en hudløs ærlig, gribende og intens præstation i rollen som faderen der vil gøre alt for at finde hans børn. Heldigvis følger filmen og skuespillerne omkring ham med, men filmen er værd at se alene på grund af Jackmans skuespil.

Categories: Movies