Need for Speed wallpaper

Poster Post Posted: So, bad is good, right?

Raid 2 posterGodzilla poster 4

Man kan jo lige så godt starte med de bedste af de nye plakater og den yderst kung fu-agtige plakat til The Raid 2 og den kunstneriske festival-plakat til Godzilla.

Transformers 4 posterTransformers 4 poster 2

Derefter ved Transformers: Age of Extinctions pr-hold ikke rigtig hvad vej de vil gå, den første plakat ligner en håndfuld af sidste års store film og den anden ligner et malplaceret avisudklip.

Need for Speed poster 3Need for Speed poster 4

Det er dog intet i forhold til Need for Speeds pr-hold, alt reklame som de har lavet for filmen indtil nu er særdeles afskyeligt. Jeg ved ikke hvordan reglerne er med den slags, men jeg vil lige undersøge om jeg kan fyre dem eller om der skal mere til.

Bad Words poster 2Bad Words poster 3

Ha ha ha, Bad Words leger med slemme ord… jeg håber filmen er sjovere end dette.

Brick Mansions poster 1Brick Mansions poster 3

Brick Mansions poster 2Brick Mansions poster 4

De nye plakater til den første Paul Walker film efter hans død, genindspilningen af den franske actionfilm District 13, Brick Mansions markerer sig på to måder. Der er tydeligvis nogen der har set plakaten til sidste års Captain Phillips og der er eddermame ikke nogen der skal bestemme om The RZA skal hoppe.

Dark House posterOculus poster

I denne uges afsnit af “fede plakater til (højst sandsynligt) elendige gyserfilm” har vi Dark House fra manden bag Jeepers Creepers og Oculus som er produceret af manden bag andre elendige gyserfilm.

Categories: Posters