expendables banner

Poster Post Posted: Expendable Overload

Expendables-3-Poster-Arnold-SchwarzeneggerExpendables-3-Poster-Dolph-Lundgren

Expendables-3-Poster-Antonio-BanderasExpendables-3-Poster-Jason-Statham

Expendables-3-Poster-Terry-CrewsExpendables-3-Poster-Jet-Li

Expendables-3-Poster-Harrison-FordExpendables-3-Poster-Kelsey-Grammer

Expendables-3-Poster-Mel-GibsonExpendables-3-Poster-Sylvester-Stallone

Expendables-3-Poster-Glen-PowellExpendables-3-Poster-Kellan-Lutz

Expendables-3-Poster-Randy-CoutureExpendables-3-Poster-Ronda-Rousey

Expendables-3-Poster-Victor-OrtizExpendables-3-Poster-Wesley-Snipes

Reklame-maskinen for The Expendables 3 kører for fuld skrue, måske endda lidt for meget. Så vi har fået 16(!) karakterplakater og en teaser-trailer, kvantitet i stedet for kvalitet, men det passer godt til serien. De simple studie-billeder er uden tvivl den nemmeste løsningen en PR-mand nogensinde er faldet over, men jeg kan faktisk godt lide, det ændre dog intet ved mine forventninger til filmen (nu kunne jeg jo ikke lide de to andre, så jeg kan ikke forestille mig at det bliver anderledes med film nummer 3, men i det mindste kalder de det afslutningen på trilogien, så man kan jo håbe at de holder hvad de lover og ikke laver flere).

Det faldt mig ind, at som jeg omtalte i anmeldelsen af Escape Plan, så er alle medvirkende glade på plakaten med undtagelse af Stallone. Han surmuler som altid og det ligner at han fortsætter med at tage sig selv alt for alvorligt, i en film som har brug for det modsatte.

Categories: Posters, Trailers