review-temp11_thumb.png

GaGa Says… I’m Just Slow, is All.

header idea

Det har været yderst minimalt med content her på siden, det sidste stykke tid og det er ikke fordi at jeg er blevet træt af se film og skrive om dem, langt fra, nærmest det modsatte. Jeg har travlt med studie, eksamen og lignende, men mere relevant for siden, så er jeg begyndt at bygge siden op fra bunden og den slags tager tid. Det er en komplet ombygning, lige fra design, struktur, database og så videre.

Ikke mere wordpress eller temaer, det vil være helt mit eget med fuld kontrol over alting. Det er noget som jeg har arbejdet frem imod i lang tid og nu har jeg (måske) evnerne til det. Det er enormt tidskrævende og derfor er det lidt på bekostning af reelt indhold på siden, men tanken er jo netop at det bliver bedre i fremtiden.

I mellemtiden er her en lille gennemgang af hvad jeg går og arbejder med lige for tiden.

Først har jeg lavet en serie “stickers” som holder designet gennem siden og samtidig adskiller de forskellige kategorier fra hinanden.

stickers final

Så har jeg lavet en håndfuld eksempler header-billeder til artikler, bare for at se overkrifterne i praktis.

review temp1

review temp6

review temp11

review temp12

review temp13

review temp14

review temp9

Derefter har jeg designet forsiden og jeg har forsøgt at holde det simpelt, overskueligt og tiltalende. Gennemgående på siden vil der være en “theme-switch” i hjørnet som skifter mellem et lyst og mørkt læsemiljø, alt efter hvad man har lyst til. De 3 nyeste historier bliver fremhævet og vil de 9 næste kort være beskrevet derunder (det er jo selvfølgelig ikke meningen, at historierne skal gentage sig som de gør på billedet, det var bare for nemhedens skyld).

test3

test5

Så er det videre til designet af de reelle artikler, her både i lyst og mørkt. Et stort header-billede med et cover og info i siden. De 2 første billeder af Escape Plan er et overblik, hvor anmeldelsen af Evil Dead viser hele siden med relaterede artikler i bunden og karakteren. Jeg har også justeret lidt på teksten, det er en flydende proces og det bliver først sat i sten, når siden er færdi.

test2

test1

test4

Så er der et par eksempler på nogle af de statiske sider, så som information om siden og de alfabetiske lister (og så fik jeg også sneget Nicolas Cage ind i denne artikel).

mock-upom

mock-uplist

Jeg håber, at folk kan lide designet ellers er det mange spildte timer. Jeg glæder mig til at arbejde videre på siden og på et tidspunkt nå et færdigt resultat. Jeg håber samtidig, på tålmodighed fra de kære læser og at vi ses på den anden side. gagathemovies er ikke ved at dø, den er på vej til at blive bedre.

Categories: GaGa Says...